Ligetfalušši

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Kto je blbštain?

Postavme proti vyznavačom jedine správnych názorov, vyznavačov nesprávnych názorov, ale pritom všetkom preniknutých človečinou a láskou.


Sám som blbštain. Ten, kto nie je blbštain, nech to ani nečíta. Predovšetkým: nechcem svoje názory a úvahy vnucovať iným ľuďom. Uvedomujem si, že nás otravujú správne a jedine správne názory. Otravujú nás denne. Či už to sú názory rôznych pochybných indivíduí, ale aj názory rôznych nepochybných indivíduí.

Tunguzský meteorit.
Čo o ňom vieme? Skoro ráno 3. júna 1908 svedkovia zo sibírskeho mesta Kirensk videli meteorit ako ohnivú guľu, či letiacu hviezdu. Kirensk je vzdialený od miesta dopadu 400 kilometrov. celý deň bolo potom rušno, obloha žiarila výrazným svetlom, ľudia v noci nemohli zaspať ale mohli čítať aj bez umelého osvetlenia.

Nepodarilo sa však nájsť kráter, ktorý by dosvedčoval dopad meteoritu!!! A tak tu máme priestor pre zaručene nesprávny názor. Sem s ním.

A síce povieme si ako Kršna zabil čarodejnicu menom Pútaná. Keď bol Kršna ešte dieťa, čarodejnica Pútaná ho chcela zabiť. Lebo čarodejnica Pútaná ubližoval deťom. Pútaná vzala Kršnu do lona, pomazala si prsia veľmi silným olejom a okamžite vsunula svoju bradavku do Kršnových úst a dúfala, že keď chlapec začne sať, okamžite zomrie. Malý Kšna zlostne uchopil bradavku a spoločne s jedovatým mliekom vysal z démonice život. Keď z nej Kršna vysal posledný dych Pútaná spadla na zem. Strašné zvuky sa ozývali ako v nebi, tak na zemi, keď s krikom zomierala a ľudia si mysleli, že hrmí. Takto skončila hrozná čarodejnica Pútaná. Spadla na zem s otvorenou hubou, rozhodenými rukami a nohami a rozstrapatenými dlhými vlasmi. Jej telo sa rozpínalo do veľkosti dvadsať kilometrov a drtilo všetky stromy na kusy. Všetci boli ohromení pohľadom na gigantické telo. jej zuby pripomínali pluh, jej nosné dierky boli ako jaskyne. Jej prsia vyzerali ako dva menšie kopce a vlasy ako rozrastený hrdzavý strom. Očné jamky boli dve vyschnuté studne a stehná sa javili ako vyschnuté brehy a brucho ako oplzlé jazero. Všetci pastieri a ich ženy ohromené a s úžasom pozorovali toto predstavenie. Ohlušujúci pád jej tela spôsobil, že im zaľahlo v ušiach a roztĺklo sa im srdce.

A máme to! Ak máš ešte inú senzačnú historku, ktorá by mohla onjasniť pád tunguzského meteoritu, neváhaj a napíš. Bude sranda.

blbštain | stály odkaz

Komentáre

  1. Tunguzský meteorit
    Tunguzský meteorit mohol vybuchnúť ešte pred dopadom na zem. To by bolo celkom reálne vysvetlenie. Preto netreba vymýšľať rozprávočky.
    publikované: 25.02.2008 14:40:26 | autor: Lomnický (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Nuž z tohoto aj ja padám na zem
    s otvorenou hubou...
    Alebo žeby som bola čarodejnica Pútaná?
    publikované: 25.02.2008 14:44:09 | autor: Rozpravkarka (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. blbštein
    Kto sa v lese v noci srachom trasie, ten nech nejde s nami!!!!
    publikované: 26.02.2008 19:33:35 | autor: tibino (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014