Ligetfalušši

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Načo platiť z našich daní SOI

Priatelia, ktorí máte rovnaký názor ako ja, ozvite sa. Napíšem do parlamentu.
Priatelia. Neviem prečo musíme z našich daní platiť slovenskú obchodnú inšpekciu. Keď totiž naberiete odvahu budete reklamovať nedostatky obchodníkov u nich , totiž u obchodníkov, väčšinou uspejete. Mnohí z nich sa už chovajú trhovo a cenia si, ako - tak zákazníka. Naproti tomu nás obchodná inšpekcia považuje za "obťažujúcich" a presne tak sa k nám, zákazníkom, chová. Človek má dojem, že sme pre nich "banda blbcov". Trhové hospodárstvo síce všetko nevyrieši, ale vyrieši mnoho. Aj keď sa sem tam môže vyskytnúť krivda, musíme veriť, že zajtra budeme ďalej, aj bez slovenskej obchodnej inšpekcie.

demokracia | stály odkaz

Komentáre

  1. SOI
    Ja som SOI potreboval asi dva razy a je pravdou ,že mi nepomohla.V jej odpovedi boli samé odborné výrazy a čísla zákonov.Až po dlhom skúmaní som prišiel k záveru,že SOI mi nemôže pomôcť pretože na to nemá páky.Takže rôzní špekulanti,čo sa hrajú na podnikateľov sa smejú.Na druhej strane sú aj poctivý obchodníci,ktorí reklamácie riešia seriozne.
    publikované: 26.03.2008 19:03:06 | autor: nepres (e-mail, web, autorizovaný)
  2. SOI-ka
    problém so SOI-kou vidím v tom , že sa musia držať legislatívy kým sa môžu rozhýbať . a vôbec v dnešnej dobe sa na úradoch nikto nechce pod nič podpísať a zobrať za to aj zodpovednosť . každý sa bojí tej zodpovednosti . nevedia kedy sa zmení vedenie a čo bude komu potom vyhovovať . nikto nechce prísť o svoje miestočko . a prečo sa boja spraviť jednoznačné rozhodnutie ? lebo aj zákon je tak postavený , že ak sa k nemu budú vyjadrovať dvaja právnici určite dospejú k trom výkladom . takže nejednoznačnosť zákonov vyhráva na celej čiare . nie je raritou , že judikatúry súdov na ten istý problém sú rôzne . a vieš čo ma ešte hnevá ? keď je schválený nový zákon alebo novela a politici povedia , veď prax ukáže aké má nedostatky . hoci o nich vedia už pri schvaľovaní . takže čo chceš napísať do parlementu . že chybne schválili zákon ?
    publikované: 26.03.2008 19:04:35 | autor: topas234 (e-mail, web, autorizovaný)
  3. soi
    Tiež som sa 2 krát na nich obrátila.Prvý krát mi neporadili vôbec, druhý krát ma odporučili na pobočku v mojom meste, hoci sa jednalo u upozornenie na celoslovenský problém.(ku všetkej zakúpenej elektronike neboli slovenské preklady). Žiadna ochota, iba studený"odpal". Na to, že sú tu pre ľudí akosi zabudli!
    Tiež som došla na to, že sú neochotní a reagujú iba na to čo im vyhovuje a čo chcú sami.
    publikované: 26.03.2008 21:40:22 | autor: arizona (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014