Ligetfalušši

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Symbolom našej viery je kríž.

Sme križiaci. Sú aj lepší ako my, ale my sme dobrí.

Symbolom našej viery je kríž. Áno sme križaci. Sme dobrí. Sú aj lepší, ale my sme dobrí. Našim štandardom je modlitba a spoveď. Naším štandardom je modlitba a úcta mariánska. Tí lepší sa niekedy postavia proti nám a my sa postavíme proti nim. Potom vznikajú herézy a náboženské sekty. Nejednota. Ale keď je láska medzi nami, sme Kristovi učenníci. Nič špatného nevznikne. Chceme žiť v symbole viery, je to náš život.Je to môj život. Je to môj nádych a výdych. Je to moja norma. Nie na chválu ani na výnimočnosť. Je to moja norma na všedný a každodenný život. Kiež by bol duchovne bohatý.

náboženská | stály odkaz

Komentáre

  1. pis
    len ked mas co povedat!!!
    publikované: 23.06.2008 01:46:55 | autor: fero (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Skús aj iné náboženstvá
    aj tie obsahujú rovnaké pravdy. Klapky dole z očí, práve pre také, aké máš Ty, je spoločnosť v tomto stave. Mať pocit, že to moje je naj je úzkoprsé a pramení to z pýchy kresťanov na svoju vieru a patentu na svetlo. Nuž ale ego je ego, aj keď si myslíš opak a hovoríš tomu láska k blížnemu.
    Kresťanstvo nieje jediné a cirkev klame. Veci treba spájať a nie postojmi, aké maš ty, deliť.

    Pekný deň.
    publikované: 23.06.2008 07:23:17 | autor: vlado (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014