Ligetfalušši

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

KDH zvýši preferencie

Slovenskí gazdovia si želajú stabilnú konzervatívnu vládu.

    Z KDH odišla skupina radikálnych členov. Strana to môže využiť na posilnenie svojich preferencií. Revolucionári si myslia, že zvýšiť preferencie KDH môžu tak, že každého označia za komunistu a potom budú revolučne bojovať proti nemu. A tak Ruskovi liberáli alebo Ficovi sociálni demokrati, to všetko dali na spoločného menovateľa - komunisti. V poriadku, predstavitelia buržoázie to robili ďaleko predtým ako vznikli komunistické strany. Takže táto metóda je stará dobrá a osvedčená. Keď sa KDH vzdá tejto metódy, môže svoje preferencie zvýšiť o päť až desať percent. Slovansko má už dosť vzbury. Je načase budovať kapitalizmus.
    Slovenskí gazdovia, ktorí chodia s rodinami každú nedeľu do kostola, si želajú stabilnú konzervatívnu vládu a pokojné pomery. O komunistickú ideológiu sa lepšie postará sociálna demokracia., to vedeli predstavitelia buržoáznej demokracie už za 1.ČSR. Gazda nepotrebuje aby konzervatívna strana robila vzburu proti zvyškom komunistickej ideológie.Gazda vie, že najsilnejšie kladivo na komunistické čarodejnice je sociálna demokracia SMER-SD Preto ju časť gazdov, ktorí chodia s rodinami každú nedeľu do kostola, volila. Nepotrebujú radikálnu revoltu z radov konzervatívnej strany.

demokracia | stály odkaz

Komentáre

  1. Bez Čarnogurského nikdy nebude viac ako 10
    Stranu založil Ján Čarnogurský. Po jeho odchode KDH nikdy nepresiahlo 10 percent. Čarnogurský nepoznal hnev. Tí druhí mu nesahajú po kotníky.
    publikované: 25.02.2008 14:33:25 | autor: Fena (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Palko
    palko je dobry no nééé?
    publikované: 25.02.2008 14:35:03 | autor: Grand (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. mikloško ju založil
    stranu založil mikloško a né jano čarnogursky
    publikované: 25.02.2008 14:36:37 | autor: katter (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. preferencie KDH
    stabilná vláda je dnes vláda satana diabla
    Božie kráľovstvo ešte príde a je v nás!!!!!
    publikované: 26.02.2008 19:20:37 | autor: tibino (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014