Ligetfalušši

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Pokrytectvo nevšímavosti

Všade všetko treba reklamovať. Všimnite si že v Španielsku alebo v Nemecku nemusíte sledovať pokladňu. Neokradnú vás.

Pokrytectvo nevšímavosti.

 

Všade treba všetko reklamovať. Temer na každej pokladni sa kradne. Keď si kupuješ lístky na vlak aj tam sa kradne. Na trnavskej vlakovej stanici ma okradli. Za vlády komunistov ma nikdy neokradli keď som si kupoval lístky na vlak. Dnes sa tam kradne. Na každej pokladni v hypermarketoch a tie riadia cudzinci kapitalisti. Jeden kaufland má napísané ako zatočí so zákazníkmi – zlodejmi. Za týmto účelom zamestnáva bázanského býka, jedného z tých čo umučili Krista. Ešte sa mi nestalo  aby som tam nakúpil bez reklamácie, ešte nikdy mi tam nesedel účet. Alebo druhý príklad. Manželka ochorela a ja som ošiel za ňu do orifleju nakúpiť kozmetiku pre jej zákazníkov. Slečna čo mala vybavovať moju objednávku bavila sa so susedkou a demonštratívne kašľala na mňa. Výsledok dvesto korún v mojej peňaženke chýba a časť tovaru nikde. Takto by som mohol pokračovať do nekonečna. Viete čo vážení? Strčte si ten váš kapitalizmus niekde. Zákony sa tu nedodržujú a v mene tučného zisku vštci vyznávajú „nepokradneš opačne“. A pozerajte si ďalej tie somariny na jojke a markíze a čítajte si to vaše SME. A voľte si tých svojich Ficov a Dzurindov. Bezo mňa. A dúfam, že skoro aj bez všetkých slušných ľudí.


politika | stály odkaz

Komentáre

  1. ludovit
    zamysli sa trochu nad tým, čo si povedal...ako konkrétne ťa okradli? pomýlili sa, alebo to urobili úmyselne:? krádež je vedomý skutok..
    iní je to, že na teba kašlali..ak to bolo tak..to by sa ani mne nepáčilo
    publikované: 20.08.2008 20:15:08 | autor: janusha (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014